Lägga Tak – Västra Götaland & Älvsborg

Takläggning i Älvsborgs Region

Vi är specialister på takläggning och tar fram en offert som är tydlig och enkel att förstå. Ta kontakt med oss idag för ett personligt, kostnadsfritt förslag på åtgärd och tillvägagångssätt.

Steg 1 - Kontakt och Offert
Du ställer en offertförfrågan, eller bara en helt vanlig fråga till oss och därefter tar vi fram ett förslag efter dialog och en inspektion av ditt tak.
Steg 2 - Offert och Projektering
Vi skickar en offert till dig med ett första förslag på lösning, efter ditt godkännande sätter arbetet igång enligt planen som är uppgjord.
Steg 3 - Färdigställning och Slutinspektion
Tillsammans med dig som kund stämmer vi under jobbets gång av att vi ligger i fas och eventuella problem. Till slut inspekteras arbetet tillsammans med dig som kund, grattis till ditt nya tak!
Skicka ett mail till oss med vad du vill ha hjälp med!
"Vårt tak behövde en renovering och det löste Joakim och killarna på Acror snabbare än tänkt! Efter flera offerter valde vi Acror Bygg då vi fick ett bra pris och en bra dialog hela vägen!"
Takläggning i Sjuhärad
Ann M
Kund
När det läckte in genom taket för tredje skickade vi iväg en förfrågan till flera byggföretag, Joakim ringde upp dagen efter och ställde några följdfrågor. Samma kväll hade jag en offert på mailen, Acror Bygg blev ett självklart val med en tydlig offert och ett seriöst intryck.
Fam Bergkvist
Kund

Skicka en fråga här!